Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I höstens färger

Ser på gräsets grönska
Höjer blicken mot trädens kronor
Vars blad börjat skifta i höstens gyllene färger
Höstens färger tar allt mer plats
Plats från sommarens gröna nyanser

Ett stilla regn faller genom luften
Som om det ytterligare ville förgylla
Höstens alla färger

När solen sedan bryter genom molnen
Glittrar regndropparna som diamanter i trädkronorna
Det ger hösten en än vackrare glans

Så klara är höstens alla färgskalor
Att de kan lysa upp höstens mörka kvällar




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-24 14:54



Bookmark and Share


  amolunda
Dina ord förfinar höstens mörkare sidor :-)

2013-10-03

  Quasimodo
Ger ett skönt ljus och hopp i höstens mörker!
2013-09-25

  poetryGirl
hösten kan vara härlig
2013-08-31

  PPQ
du får mig at längta till hösten med hjälp av din fina text
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP