Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kletig tystnad under mina skor




de blev stående

det tar

en stund

att greppa

•-•

vanmakten

griper snabbare

frammanar

obehag

men det kan inte

ha kommit som

en överraskning

en lätt smekning

fjäderlätt

platsen

andedräkten

som blev kvar

de nötta skorna

står där än

med tiden

har de

tappat alla minnen

i våras

sprang de läck

en trögflytande

kletig

tystnad




















Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-24 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP