Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta inte allt

ta mig hit
ta mig dit
ta mig hur du vill
men ta inte allt
får då finns inget kvar
att älska




Fri vers av Poison Ivy
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-24 19:57



Bookmark and Share


  petter rost
Oj, en ack å sann högläsare med den rytmen
2013-09-16

  peter markurth
insikt
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy