Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort sanning


Kärleken take 1

Om kärleken kommer och stannar en tid

och vissnar och blir till ett jasså

Ej hjälper med böner,

med fasthet,

ej strid,

ej heller med yxa och

lasso




Bunden vers (Rim) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-24 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärd sanning. Man "måste smida" medan kärleken värmer.
2019-01-08

  DominiQueen
Wow!!! Snyggt.
Så pricksäkert och sant.
2015-07-07

    ej medlem längre
Åh Lina ...
2013-08-24

  justine fox
Så sant, så enkelt och ändå i praktiken så svårt...
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP