Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligg med mig bara, för helvete

För många gånger

Det tar aldrig slut



Ligg med mig för helvete

Låt mig känna mig värdefull för en liten stund

Sedan kan du bara överge min äckliga kropp



Jag kommer hata dig efteråt

Men aldrig lika mycket som jag hatar mig själv



Ligg med mig bara, för helvete




Fri vers av ErikaRoos
Läst 385 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-24 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos