Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När brister falnar





du hade ett smycke

en symbol jag inte sett förut

den påverkade mig

smärtsamt

blev jag medveten

om mina brister

jag försökte se

förtjänster

hos mig

såg jag

inga

men dina

var de enda

som betydde något

och det spruckna trädet

bäddade åt oss

där öppnade du dig

jag försökte ta emot

men också ge

du lät mig tränga in

se ditt innersta

ditt väsen

framträdde mot mitt

tillsammans

lärde du mig

att vi

kan låta maskerna falla

du lät mig förstå

att brister falnar








Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-25 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP