Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå därifrån när du är klar

Jag lämnar avtryck i ditt liv

Du kommer aldrig glömma mina läppar

Lättfotad och villig

Slå till mig om jag gör fel

Det gör bara att jag känner mig mer levande



Mina stönanden gör dig galen

Kanske gråter jag lite

Men bry dig inte om det

Det är bara en del av akten


Så du kan bara gå därifrån när du är klar




Fri vers av ErikaRoos
Läst 347 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-25 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos