Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna Susanna

Hon samlar på snäckor
Stora som små


Hon älskar med vinden
Högt i det blå


När svalorna lämnar
Gör hon likaså


Stanna Susanna!
Jag älskar dig så




Fri vers av Poison Ivy
Läst 391 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-25 20:28



Bookmark and Share


  petter rost
Ja den är fragil - och så skimrande vacker denna visa om hon som "älskar med vinden / Högt i det blå"
2013-09-16

    ej medlem längre
Underbar!!!! Vilken pärla. Den här bokmärker jag..
2013-08-25

  peter markurth
fragil
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Poison Ivy
Poison Ivy