Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt från min verklighet

Kläderna slits av

Blicken styrs mot de tusentals ärr på mina handleder


Det smakar så illa

Kräkreflexerna sätter igång



Mina andetag blir en börda när du lägger dig över mig

Du känner lukten av cigaretter och parfym

Jag luktar hora


Jag undrar om jag är vaken

För något händer

Verkligheten finns inte längre


Jag hör bara våra snabba andetag och stönanden


Tårarna rinner när jag öppnar ögonen

Då verkligheten kommer tillbaka


Något varmt rinner ner över min nakna kropp




Och det är över.




Fri vers av ErikaRoos
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-25 21:24



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos