Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig mindre värdelös


Jag ger dig det du vill ha, i utbyte mot lite kärlek


Jag tror inte någon blivit missnöjd

Jag säger ju inte nej, direkt

Hör alla ljud runt omkring mig nu


Vilka är äkta?


Min inre röst säger åt mig att det är dags att leta efter någon


Gör mig mindre värdelös


Mer verklig


Nu räcker det inte med rakblad

Ångesten har tagit över resten av min kropp



Hela jag måste tömmas






Fri vers av ErikaRoos
Läst 380 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-25 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos