Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormfälld



en gammal ek

djupa rötter

söker stadga

när havet stormar

griper eken om skäret

söker somrarna

värmen

bland lager av minnen

trädet rör sig

sakta

bort från den stormiga

samtiden

orkar inte mer

flyr

bilder flämtar förbi

erfarenheter

väl förborgade

bland ringar

när barken brister

och de väldiga grenarna

försvinner i havet

har eken för längesedan lämnat

stormen










Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-26 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP