Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekspoesi

 

 

 

Rytmiskt

flyter värmevågor

emellan oss

bortom gränser

finns både liv och död

hösten nalkas

kärlekens naturliga katalysator

som för oss tillsammans

vi skyller på kylan

och tar oss närmare

tätt intill

in i varandras tankar

i denna ljuva lugna gryningen

jag följer morgonljuset

ser din vackra ordtavla

min bild

min skugga

blir levande på duken

så tilltalande

så attraktivt i dina ljusa ögon

kan inte hejda mina tårar

inför vår gemensamma lycka.

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 1047 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-08-26 12:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
WOW! Vilken skön poesi. Mästartakter.
2019-06-24

  Suss Petersson
å så härligt..så vill jag också få ha det...så fina tankar i en vacker dikt
2015-02-07

  issac.a.m
Jag trodde att månen bodde där högst upp tills jag upptäckte dina rader..
Helt Underbart..
2013-10-13

    ej medlem längre
den är... bara så bra - rätt och slätt..
2013-09-17

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert, så vackert...och bra att kunna skylla på kylan...:-))
2013-08-27

  peter markurth
mycket bra
2013-08-26

    ej medlem längre
Guld. Guld. Guld.
2013-08-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket vacker poesi! Du fångar kärlekens innebörd så fint.
2013-08-26

  Rozsi.kovacs

Så vacker o fulländad din kärleks poesi
2013-08-26

  Gabrielle Laurèntzen
Vilken härlig rytm i denna sköna dikt ... andas verkligen kärlekslycka...
2013-08-26

    Dan Myrbeck
Härligt om hösten
som kärlekskatalysator!
2013-08-26

  M M Mannheim VIP
Det var en dikt som kändes, känslosam och erotisk på ett vackert sätt!
2013-08-26

  Peter Olausson VIP
du har en rytm i texten som känns som en bäck - frisk, överraskande, fri. Man blir glad över den och över innehållet.
2013-08-26

  M M Mannheim VIP
Vilken underbar dikt, vilken känsla, vilken rytm. Synd att man inte har mörkbruna ögon!
2013-08-26

  Lars Hedlin
Härligt i känsla!
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One