Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill med några ord visa vår uppskattning av dina fina hyllnings dikter till oss


Till dig,Dan Myrbeck


# Dan

Du har ett hjärta av guld, har en
humor som får mig och många andra att le.
Jag vill att du minns oss när du står där framme och hämtar ut ditt Nobelpris.

Kram
"Angel of Love"


# Dan

Vår kära vän Dan
är så rolig och så snäll

Man ser fram emot att läsa
hans texter varje kväll

"Carina Bendix"


# Dan

Du är en fin och rolig figur
Så vi kvinnor på poeter vi har tur
Du skriver så vackert om oss
och diktar
Så ett tack
det verkligen förpliktar
Med värme kommer här
gokramen till dej
från mej

Maj-Lis


# Dan

Du är mannen hela dan. Han som alltid är glad, sprider ljus på denna sida med dina texter. När man läser dina hyllningar kan man ej låta bli att le. Om fler vore som du skulle världen vara en bättre plats. En myr-bäck bland myrorna som arbetar.

Theresequeen




Fri vers av Angel of love
Läst 577 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-08-26 10:13



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tusen tack
aol!
2014-01-29

  aol
du verkar vara grabben hela an som får så fina hyllningar,ska läsa mer av dej,
2014-01-28

    Dan Myrbeck
Tack!
Att få beröm av
falkögda falken är
fina fisken!
2013-10-07

    ej medlem längre
Ansluter mig till denna härliga glädjekör till allas vår Dan.
Hälsningar falken
2013-10-04

    Dan Myrbeck
Tack så väldigt mycket!
2013-09-18

  Bodil Sandberg
Oj der blev lite fel där:)
Vilken Oändligt vacker värme!
poesin lever stark orden en suverän poet
till heders
Vänskap blommar ...helt underbart!kram!
2013-09-18

  Bodil Sandberg

2013-09-18

    Dan Myrbeck
Tusen tack!
2013-09-02

  ResenärGenomLivet VIP
Tänk vad många härliga människor det finns här...
2013-08-27

    Dan Myrbeck
Jag vill tacka för
alla jättevärmande
kommentarer!


TACK ALLA!
2013-08-26

  Carina Bendix
Du satte ihop texterna jättebra och bilden är ju suverän! :)
2013-08-26

    ej medlem längre
Kan bara instämma!
2013-08-26

    Dan Myrbeck
TUSEN TACK TILL
ER ALLA!

För första gången har ni fått mej stum.

Ja vet inte vad jag ska skriva.
(Please don´t quote me on this one!)

Det tar ett tag för chocken och
överraskningen att försvinna.

Jag är så glad att jag ert
hjärta kunnat vinna!

* * * * * * * *

När myrstackarna
tröttnat på myrstackarna
tar dom ett svalkande
bad i myrbäckarna!

* * * * * * * *

TACK AV HELA MITT HJÄRTA!
2013-08-26

  Nina.H
Så fint hyllat! Kan bara hålla
med kvinnorna.. :)
Tummen upp!!
2013-08-26

  Rise Little One
Myrbecksan

är en sann vän

älskar att läsa hans skämtsamma alster

som förgyller det gråa livet

Kram /Thusan
2013-08-26

  Tess74
Hahaha blev ju bara så bäst!
2013-08-26

    ej medlem längre
det verkar vara grabben hela Dan som fått en så fin hyllning...
2013-08-26

  Lars Hedlin
Dan du har ett hjärta som kan värma en hel värld ;)
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love