Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den du söker


jag kan inte vara

den du söker

men fråga i hamnen

det kan hända

att jag har synts till där

kanske tog jag mig ombord

på ett skepp

som ville

men aldrig kunde

identifiera mig

om inte där

så vet jag inte var

du kan finna

mig

men här

står en man som är beredd

att försöka på nytt




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-26 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP