Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra med övervikt



En flicka som låg i en hamock
utbrast
- nog är jag på tok för tjock
men killen hennes sa
- äh, det är väl jättebra!
du lättare då kan hålla gungan i rock




Övriga genrer av Therés
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-03-07 00:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wohoooo! Precis så! Och så riskerar killen inte att tjejen blåser bort när det blåser för mkt! Ja; tummen upp!
2006-03-07

  Sjörövarbabe
Haha! Underbar =) Rolig lek med ord. Och mycket bra budskap ;-)
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!