Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visst är vi fria

Visst är vi fria

fast i en värld av män

och vapen

våra tankar får spira

bara vi följer

lagen

den gudomliga moralen

du skall icke dräpa

ej heller döma

vi är alla lika

förutom de utanför ramen

homos o kvinna

de ska i helvetet brinna

men visst är vi fria

så in i helvetet fria




Fri vers av H som i Harakka
Läst 340 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-26 19:55



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Sanna ord.
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

H som i Harakka
H som i Harakka