Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Das Love!


Någonstans

bland breda
målande penslar
utspridda
vackra ord
ihopklibbade tankar
en hög med papper
och

ett oskrivet manus

finns en fantastisk

verklighet.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 957 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-08-26 20:15



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja, någonstans iallafall! :)
2022-11-19

  Palett
Bra fångat !
2013-08-31

    ej medlem längre
Härlig!
Fantasifull!
Kärleksfull!
Tack!
2013-08-31

  Maria Sundelin VIP
Härligt vardagskaos
2013-08-31

  Ergo Summa
Klockrent!
2013-08-31

  Angel of love
Är väl underbart! Fin text..
2013-08-26

  KattenKin VIP
Låter alldeles underbart! Söt bebis också... :)
2013-08-26

  Jesse Jöns Tufve
Wohoo, härlig tro på skapandets kraft.
2013-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP