Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tror du är trygg?

du sitter i värmen
framför tv-skärmen
och har ditt fredagsmys
med fru och familj
och tror du är trygg
inuti ditt bo
trots att jag står här
utanför
och stirrar, stirrar in
genom gallret




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-27 02:20



Bookmark and Share


  Engel
Skillnaden är ynkligt liten
däremellan.
Jag tror att du tvingat
illusionerna på rygg.
2021-10-21

    Svarte Petter
Utanför i kylan? Jag orkar inte leva så. Har försökt. Men inte fan kände jag mig särskilt trygg...
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll