Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Du kan dö nu mamma", viskade hon. "Det räcker nu. Du får snart träffa Henry igen". Och min farmor andades ut för sista gången.


Viska mig en hemlighet

fråga mig inte
fråga mig ingenting
när jag ska dö
och om du viskar
något tyst i mitt öra
viska mig – en hemlighet




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 385 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-27 02:53



Bookmark and Share


  Matilda Ida Anette
vackert, nästan som en mjuk viskning i sig självt
2013-11-18

  Annagreta VIP
Underbart.
2013-08-28

  Federico Romano
Det går in på ett udnderligt sätt, undrar dina tankegångar..
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll