Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Ulrich, Der Mann ohne Eigenschaften

tydligt framträder

egenskapslöshetens

begåvning

eftertanke

när den egenskapslöse

ställer medeltid

öga mot öga

med modernitetens

spårvagn

i mötet

vaknar oviljan

tveksamheten

betraktaren

avvaktar

nästa tåg




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-27 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP