Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland vågar orden lite mer

Ibland vågar orden lite mer. Tar fram potatisborsten och skrubbar huden rödrosig efter vintersömnen. Och kanske att du ångrar dig lite efteråt, det kan hända. Det är sånt som händer –hela tiden. Vi passar de hala tungorna, ställer skammen på vaktpost, låter de obegränsade diagnostiseras som gränslösa. Lite smått pinsamma medan vi vet vart gränserna går, håller oss med de tama hästarna, nöjer oss med vårsolen som trött får smeka skinnet blekt.




Fri vers av Laisa
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-27 10:20



Bookmark and Share


  träsnidaren
Din text är magisk vännen, magisk.
2013-09-16

  Madelene Edlund
Jo ibland så, vågar de lite mer. Orden. Tycker om flödet och rytmen. Bilderna. Potatisborsten. Smeka skinnet blekt. Heja.
2013-08-27

  aol
verkligen här strömmar en stor sanning ur diktarjaget,
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Laisa