Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en tvåa utan kön




Det var något med ditt sätt att
säga att du önskade, hur
sedan önskan föll i grav

Jag har älskat färdigt. Det ligger
sömnlöst

måhända orört, kvidande


Det existerar för många ord

första stavelsen har kliat och
jag har ätit utav nyponen vi
plockat redan ramlat nerför
samma kulle


jag är begravd. På stenen står mitt
namn, dikten den lilla saknas,
den
enkla, den om berg

kring en fot. Tårna spretande under
jord har lagts att vila. Tungt.


Det är 1700 tal i min sista dröm
den om mig om dig. Jag säger nej
till kroppar till begär


jag möter åter dig.





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-27 13:19



Bookmark and Share


  ULJO
Magnifikt skrivet
2013-08-31

  Maria Sundelin VIP
Talande, gillar slutet mest
2013-08-30

    Yarissa VIP
Fin!
2013-08-27

  PPQ
känns som en process som beskrivs i denna text gillar den...
2013-08-27

  cilax VIP
fin känsla i dikten
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP