Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på skolgården

 

 

på skolgården råder klätterförbud
för barnens bästa
har man sågat ner alla träd
förutom ett rönnbärsträd
välprydd av bär
snart kommer snön
att täcka bolltplanen
där stora pojkar spottar o svär
och höstens stränga vindar kommer

härska där




Fri vers av H som i Harakka
Läst 365 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-08-27 17:51



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
gillar dina "direktnedslag i verkligheten"
2013-08-28

  aol
man förstår verkligen budskapet, bra skriftat vännen,
2013-08-27

  PPQ
snyggt formulerat man förstår din poäng på en gång
2013-08-27
  > Nästa text
< Föregående

H som i Harakka
H som i Harakka