Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Happiness and bliss!

When i am thinking of you im in totally happiness and bliss
i want to Caress you and just bring you a kiss
Together we feel good and our love is so true




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 330 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-28 07:09



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Vacker och öm kärlek.
2013-08-29

    ej medlem längre
Mjuk sensualism...
2013-08-28

    ej medlem längre
Lovely...
2013-08-28

    glasa VIP

ljuvsam bild
ljuvlig text

mmm..

2013-08-28

  bumerang
Äkta hängivenhet.
Balsam för kropp och själ.
2013-08-28

  Fem hjärtan VIP
Riktigt bra denna..!
2013-08-28

  Rise Little One
Wow, en av dina bästa...
2013-08-28

  Angel of love
Kärleksfullt och väldigt vackert.
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin