Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonbön i motljus



Ömsint löd ordet det som
mitt var. Det som i djupaste
betydelse ännu bar.

I det jag håller mig kvar vid
finns intet kvar.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-28 13:02



Bookmark and Share


  ULJO
Smärtsam läsning
2013-08-31

  flygia
vemodigt
smärtsamt
2013-08-28

  Anita Westin
Funderar över ordföljden i första meningen. Skulle nog föredra "det som var mitt". Då går rimmet förlorat men hur viktigt är det här?
Sista strofen är mörk i min läsning. Finns det något sedan?
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP