Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lek med kylskåpspoesi


Marken skälver

Uppe bland molnen slocknar stjärnorna
En efter en
Nere i jorden vänder sig liken
I sina gravar
Solen har förlorat sina strålar
Marken skälver efter regn
Den brännande kylan förkolnar marken till is
Himlens svalkande eld smälter i skuggan
Förtvivlan tränger in som ett lugn i dagen mörker
Medan glädjen skapar oro i cyklonens öga
Fåglarna har sjungit för döva skogsfeer
Tystnaden ekar i den djupa skogen
Utan att vakna somnar liken pigga i sina gravar
Medan molnen gråter blod över sina slocknande stjärnor




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-28 19:30



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket bra, dikt med ett allvar som berör.
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP