Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skrattar den...

Med glädjens ankomst
bubblade alla tårar fram
äntligen fick jag vara glad!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-28 20:02



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Enkel glädje i några väl valda ord!
2013-09-04

  ULJO
Helt underbart
2013-08-31

  Lars Hedlin
Underbart ;)
2013-08-29

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt. Poesi*Glädje**
Med Glada Skratt*
Bli Man Rörd Till Tårar*
Men Det Är*Glädje*
Dubbel*Glädje*
Kram*I.Åberg
2013-08-28

  peter markurth
bra
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt