Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för att jag älskar dig så mycket!

Dina läppar mot mina.

Samma läppar som precis har spytt ut ord som djävulen själv tillverkat.

Din hand smeker min kind.

Samma kind som sköljts av tårar bara för en kort sekund sen.

Du tar mina händer.

Med samma händer som precis har slagit det första slagen.

Du tar mitt hjärta i din hand.

Samma hjärta som du precis har trampat på.

Du drar mig till dig och viskar

- Jag älskar dig bara...




Fri vers av Angel of love
Läst 983 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2013-08-29 13:42



Bookmark and Share


  S~A •••
... väldigt bra skriven
2017-11-21

  PersonligaSusann
Mörka undertoner... Lite förbannad blir jag, vill hjälpa kvinnan på fotot...
Så bra skrivet, berörande, upprörande...
Kram
2016-10-12

  Amari
Blir gråtfärdig. Vet att många lever på detta förkrossande sätt.
Texten fint skriven om något ohyggligt. Blir illamående.
2015-11-04

  chirp
Gud vad bra!
2015-05-07

  Hans Christian
Wow - den träffade mitt i solar plexus och bilden gör att man anar om vad som skall komma. - Mästerligt!
2014-08-16

  H.C.B
snyggt skrivet
2014-04-12

  Yeppis
Helt Underbar :)
2013-12-30

  Densen VIP
Gillar den text, man tappar fattningen liksom...svårt att veta hur man först ska förhålla sej till den...lite som ett slag i magen.... kärlek villkorslös?
2013-12-28

    ej medlem längre
Denna kändes rakt in i hjärtat.
2013-11-12

  oMareld
du skrev det brutala på ett vackert sätt. och visst känner man igen sig själv i orden
2013-10-31

    ej medlem längre
Hoppas verkligen det är en fiktiv text...
2013-08-31

  ULJO
Så starkt och bra
2013-08-31

  ResenärGenomLivet VIP
Stark text om en inte ovanlig situation...bilden understryker budskapet...
2013-08-29

    ej medlem längre
Du får tydligt in budskapet om vi granskar bilden lite mer noga.

Det räcker med en gång! Det steget är tillräckligt.

Jag hoppas jag vände orden rätt nu.


Mvh.
2013-08-29

    ej medlem längre
en känslosam text med en obehaglig underton..
2013-08-29

    Dan Myrbeck
Härliga kontraster!
2013-08-29

    Amisan
Åh, denna saga från livet... en stark text!
2013-08-29

  Rise Little One
Det finns alltid en gräns att tåla...
2013-08-29

  Lars Hedlin
Känns smärtsamt att läsa ...kramar om dig och ger dig energi!
2013-08-29

  Federico Romano
L´amore på rätt väg är väl att säga stopp även om hjärtat säger ja..
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love