Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror rubriken beskriver hela texten rätt så bra. Åldern är bara en siffra, all kärlek är härlig kärlek.


Ålder är bara en siffra

Siffror i alla dess slag,
Ung som gammal men kärleken har ingen lag.

Laglös och lustig,
härlig som mustig.

Ibland tappar man andan, ibland tappar man hakan
Vill ha dig här, gränslös och obehindrat under mitt lakan.

Känslan är ingen regel i en bok,
av kärlekens fakta blir ingen klok.

När siffror skiljer ålder,
får man ta det som det kommer inte sätta allt i en folder.

Ibland kan det så klart bli trixigt,
men jag vet att man kan "fixit".

Kom så ska jag kyssa dig ålderslöst och underbart,
segrande känsla som att träffa mitt i prick i dart.

Dunkande slag från mitt bröst,
fjäderlätta viskande ord av din röst.

Ditt leende är som en behagligt glad låt,
får mig att rodna, förlåt..






Bunden vers (Rim) av Melan
Läst 898 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-29 15:46



Bookmark and Share


    ordskalv
"Kyssa dig ålderslöst och underbart". Ryyyser! Jag håller med, ålder är bara en siffra!
2013-08-29

  peter markurth
laglös och lustig, gillar
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Melan
Melan