Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mästerliga bakgator



Du ber mig halkar till
det gör jag
halkar

Stora ord brottas med mindre
där på idrottsplatsen blod i
svalg

du är inget då ibland en man
som nyttjar oss ser dig ta emot
en främling vid en dörr

din lust är pornografiskt våld mot
kärleken och jag är ängeln
misslyckades med att tygla

jag är vingen tyngden i ett bröst

du knaprar blodet pulsådern
utkastad du ligger på knä. Din
kraftiga benstomme, håret det
mörka, krusar sig du

du suger upp mig. Hör du hur
essensen av mig bubblar i din
hals hur sugröret fylls låter
sväller av din törst



jag saknar. Saknaden efter dig
skriven bakom.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-29 17:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sugröret och hela den delen är en konst i sig
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP