Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst föredatum

Har livet något bäst före datum
Någon tid när man anses utagerad
Så som alla andra saker har
Att även om man/det inte är död/slut
Är det dags att försvinna
Finns det någon kompost för människor
Där man kan vara tills döden
Eller är människors bäst före datum
Den dag de faller ihop och dör




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-29 18:50



Bookmark and Share


  Magica VIP
Tankeväckande, för tankarna till dagens stressade och felprioriterade samhälle med brister inom vården bl.a.
2013-08-30

  peter markurth
ja, man blir risig, gammal dör, bra
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP