Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solen

du har skänkt mig

somrar fyllda med naken hud

energi för spåret i skogen

skimmer för ögat

värme under mina fötter

skadad hud som fått mig att

vakna, blir försiktig

du är så stark

kräver varsamhet







Fri vers av Fräkniga svanen
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-29 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fräkniga svanen
Fräkniga svanen