Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskar.

Jag önskar jag aldrig såg (dig)
Önskar jag aldrig berörde (dig)
Jag önskar jag kunde sluta tänka (på dig)
Önskar att jag kunde sluta för det gör så jävla ont. (Utan dig)




Fri vers av iiku
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-30 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iiku