Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonsensmusik i din låtsasbutik

Det är ofärdiga meningar som ramlar sönder
mellan mina fingrar
det kan nog vara en fara
att bara vara
att gå men inte stå still
säga till men det blir inte som du vill
och om du flyr lite till
kanske vägen blir bredare utan hörn
är det meningslöst utan mening
är det innehållslöst utan innehåll
kan jag klaga utan förbehåll
kan jag behålla lugnet utan fallenhet
för att andas ihop det trasiga
hela vägen hem




Fri vers (Fri form) av menspoeten
Läst 532 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-08-30 20:28



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Tycker om denna till tusen! Helt suverän!
2014-09-09

    ej medlem längre
Häftig titel och välskriven text!
2013-09-16

  Solitaire VIP
Joo håll fast vid rim,
det ger så härlig läsupplevelse!
Man kan både rappa och mjukläsa :)
Gillar!
2013-09-04

    ej medlem längre

Mycket bra detta Denise ..
2013-09-04

  Maria Sundelin VIP
Ibland finner man det mest hela i det som fört tycks vara fragment
Tror texten skulle bli än tydligare om du inte höll fast vid rim
2013-08-30

    Dan Myrbeck
Underbart poetiskt
härlig!
2013-08-30

  träsnidaren
Där satt den!

Vilken styrka jag finner i den vackra texten.
Att finna sig i nuet trots att det känns skit.
Så tolkar jag innehållet.

Super!
2013-08-30

  peter markurth
bra språk
2013-08-30
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten