Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efteråt



Efteråt somnar du i min famn
din hand vilar fortfarande på mitt bröst
och jag ler i ditt hår

Jag håller mig vaken
håller dig i mina armar
älskar dig tills det bränner under ögonlocken

det gör ont



Efteråt är du så nära
som om du fortfarande vore i mig
jag vill inte släppa taget när du vaknar

Du reser dig ur sängen
jag ligger kvar
ser dina bruna axlar försvinna under t-shirten


du är så vacker

att det gör ont











Fri vers (Fri form) av - M
Läst 564 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-31 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

- M