Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer inte

Mobilen ligger där och blinkar  

och tyst

jag tar ett nytt glas vin

och fortsätter lyssna på min musik men du får ligga ensam

jag kommer inte i natt

 

Snälla du, jag svarar inte

jo då ,jag är vaken  

och tyst

vet att du vet

men jag tänker inte så

jag är inte arg inte besviken,bara färdig och klar

jag kommer inte i natt

 

Du är ensam som jag,jag vet

jag var ensam då  

och tyst

men det minns du inte

då när jag drack mitt vin själv

men det minns du inte nu

du är ensam nu men jag

kommer inte i natt




Fri vers av Gryft
Läst 406 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-31 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft