Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balkong

Rastgård
Sänder blickar över husen
Längtar bort
Till min egen famn

Syrgasmask
Vård
Med allt för många läkarbyten
Och för snabb hemgång

Halmstrå
Flik av himmel
Går i moln
Nästa dag, kanske nästa




Fri vers av Mabel
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-31 11:25



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Förstår.
2013-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Mabel
Mabel