Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista tur

 

När ekan ligger nedåtvänd

i gulnad vass

ser jag

bördan

den faller

 

Jag är ödmjuk

inför människors rop

så ta mig för den jag

är

inte som du vill att jag ska

vara

 

En sista tur 

vaggandes

av nalkad höst

ror jag hem

 

Kaskader av regnbåge

regndroppens sista suck

 

ur gläntan sökte brännässlan

ett ljus av 

överlevnad

 

 

 

Torka min tår

när solljuset

vänder

i min ögonvrås

skugga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@ Mia Sedvall2013-08-31




Fri vers av Mia Sedvall
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-31 18:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint förmedlat!
2013-09-02

  stig wikman
MYCKET
VACKER
POESI

KRAM
WOLLEMIA

2013-09-01

  Palett
Inför hösten ...... den sista turen med båten, tankar. Fina bilder i din text !
2013-08-31

  Fem hjärtan VIP
så vemodsvackert!
2013-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall