Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom spegeln

Det är natt
Jag står framför spegeln och studerar min kropp i mörkret
En kropp med för mycket former
Kärlekshandtag
Mage
Höfter
Rumpa
Bröst

Dessa bröst. jag hatar dom.

Sen rumpan, den är jag nöjd med. Höfterna med.
Men resten.

Mediciner.
Biverkningar
Motgift?

Jag hatar att medicinerna gjort så här mot min kropp.
Mediciner som jag behöver för att klara att leva.

Psykiskt sjuk.
Jag är psykiskt sjuk
Bipolär typ 2 med blandepisoder
Borderline personlighetsstörning
GAD - Mycket or och ångest
Social fobi

DBT
Jag går på DBT och det ska lära mig att leva. Leva med mina sjukdomar och diagnoser. Men det är svårt.
Mycket svårt.




Fri vers av MissManic
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-31 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissManic
MissManic