Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andlös skälvning

Rodnaden sprider sig och jag skälver

 

Där låg vi vakna med rörda lakan

utanför hördes asplöven fladdra

morgonduvorna kuttra

och lugnet vi andades

 

Nakenhet i vacker skepnad såg jag

i dig

 

Igår gick vi ner 

till den svartmålade bryggan

Kastade

blickar över orörd sjö

såg fisken i hav av vass

 

Nu far vi hemåt till staden

stan

som ljuder sin obalans

trycker sin svärta

mot människans panna

 

Jag ville stanna

i min nakenhet

omsusad av skogens renhet

sista blommans nektar

rovfågelns utlämnande skrik

ett skrik

på hjälp

 

Hjälp mig fatta det rätta

beslutet

trygga min sanning av fylld

mening

så stannar jag tiden

du fångat

i andlös skälvning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wollemia 2013-09-01




Fri vers (Fri form) av Mia Sedvall
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-01 08:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du skriver med en inre glöd ;)
2013-09-02

    ej medlem längre
Det är lätt att tycka mycket om din text - och det gör jag!

2013-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall