Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

psykvård

här ligger vi igen
trasiga trassliga och
inte helt nyktra

sällade till skaran som
lobotomerar själen
för att överleva livets
(lidandets)
rutschkana

verkar fan inte helt enkelt
att hoppa av i farten

så det är väl till att luta huvudet bakåt:

weeee!








Fri vers av poesi pplot
Läst 520 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-01 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poesi pplot
poesi pplot