Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen


Posthumant liv






öppenhet

att läsa av

en människa

du

som en uppslagen

annonsbilaga

ett varudeklarerat liv

i sociala medier

blottas allt

jämförs

rejtas

och prestation

definierar

människan





Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-02 13:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det ...KAN...
bli annorlunda
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP