Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag är en fjäril...




Om jag är en fjäril





och du fångar mig med håv





kan jag inte flyga för dig längre




© Gabrielle Laurèntzen




Fri vers (Fri form) av Gabrielle Laurèntzen
Läst 607 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-09-02 16:53



Bookmark and Share


  Alysse VIP
ljuvligt vackert likt fjärilens vinge
2015-07-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra och sant skrivet, och då kvinnans entitet är likt fager som en fjäril, är jämförelsen enkel, hon bör alltid få sväva fritt, dyrkas för sin innerliga skönhet, låtas flyga och sväva hur hon vill

spridandes sin nektar
2014-09-26

  Connie
Otroligt vackra ord och bild!
2014-03-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra text. Något att tänka på.
2014-03-05

  ResenärGenomLivet VIP
Viktigt med frihet...fint skrivet...
2013-09-03

  Lars Hedlin
Underbart skapat!
2013-09-03

    ej medlem längre
Så fint.
2013-09-02

    ej medlem längre
fin!
2013-09-02

    ej medlem längre
rar metafor

(rar...här: söt,

rar i klassisk ordtolkning:

rare - dvs sällsynt)

kramar!
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle Laurèntzen
Gabrielle Laurèntzen