Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen


En värld att utforska






ett av tillvarons hörn

luktar tjockt av jordkällare

och mögel

låt oss stanna här en stund

vila

göra detta hörn

till vårt

just här

finns en värld

att utforska




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-02 17:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
back 2 basics
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP