Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är hellre ensam












Hon ligger ensam i sängen
precis som hon brukar



Hon längtar efter närhet
så att hjärtat värker



Varje kväll söker hon hans hand..





men den går inte att finna





Hon kramar kudden godnatt,
där hans huvud förut vilat






Hon har vant sig vid att vänta,
det är inte så svårt





Men saknaden efter honom




skär som en kniv






Hennes hjärta bultar
när hon ser hans namn



Hennes ögon tåras
när hon ser hans bror





Visst finns det andra män
som vill fånga hennes hjärta





Men hon är inte intresserad
Hon går bara förbi





Ingen man får komma nära
förutom han




Hon ligger hellre ensam





än hos en annan man













Fri vers (Fri form) av Carina Bendix
Läst 778 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2013-09-02 20:16



Bookmark and Share


  queenia
stark känsla och vilja.
2013-11-17

    ej medlem längre
Berörande stark
2013-10-18

  Connie
Smärtsamt berörande!
2013-09-15

  S.A.I. Steve Lando
starkt berörandes om åtråhetens styrka
2013-09-05

  ULJO
Vilken berörande text
2013-09-04

    ej medlem längre
Så vacker
Känslig
Blir rörd
Tack!
Igenkänning...
2013-09-03

  Lars Hedlin
Känn si hjärtats djup.....
2013-09-03

    basen
Text som berör!
2013-09-03

    ej medlem längre
berörande...
2013-09-02

  PPQ
man känner varje ord
2013-09-02

  Carina Bendix
Tack så mycket!
2013-09-02

  Tess74
Å vännen den är så smärtsam <3 Du beskriver det precis som det är
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Carina Bendix
Carina Bendix