Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget krav

Solrött skimmer över 

myggornas dans

barren glänser på grenbanad

furu

Kvar är nuets härskare

av tidlös elegans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wollemia 2013-09-02




Fri vers av Mia Sedvall
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-02 21:01



Bookmark and Share


  aol
gillas verkligen, bra skrivet vännen,
2013-09-10

  Lars Hedlin
Jätte fint!
2013-09-03

    ej medlem längre
fint!
2013-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall