Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kände ett stort behov utav att skriva av mig mina känslor som pressar sig fram inom mig.


Känslobomb

Jag antar att jag är paranoid.
Har knappt pratat med dig,
men ändå känns det som ett krig inom mig.
Det finns inga kort på bordet.
Finns inget jag hellre vill än att lära känna dig.
Jag tror jag kommer explodera inombords.
Hoppas du är den jag tror du är.
Jag hoppas jag är den du kommer tro att jag är.




Fri vers (Fri form) av Cross
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-02 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cross