Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland.........


gammal kärlek rostar aldrig...

låtsas om ingenting
men känner din blick som
bränner i min nacke
när jag åker förbi

spelar ingen roll om jag
tittar åt ett annat håll

och fastän jag försöker
så är du alltid där
och jag vet att den är
villkorslös
den kärlek jag bara
försakade

du finns inte i mitt liv
men du är ändå där
varje dag kan jag känna
och se

och jag undrar hur jag
kunde lämna dig
även om jag vet hur jag
tänkte då

ligger i mörkret om natten
och ropar ditt namn
tyst så ingen hör
och undrar om det
någonsin ska gå över

älskar dig och vet att du
är en av de finaste
människorna jag känner
men ändå..

kanske hade jag fel
kanske alltför bråttom
men vissa saker kunde jag
inte stå ut med

tror att det bara var mina
känslor som spelade mig
ett spratt
men känslan var så stark
att jag var tvungen att gå

du finns ej längre i mitt liv
men du är med mig ändå
i mitt hjärta har du ett
evigt rum
dit ingen annan kan nå




Fri vers (Fri form) av firefire
Läst 438 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-09-03 08:55



Bookmark and Share


  Mike
Oerhört vackert skrivet och väldigt starkt.
2013-09-06

    ej medlem längre
Fint framfört!
Tack!
2013-09-05

    ej medlem längre
vemodsvackert...
2013-09-03

    ej medlem längre
Så sorgsen och stark
2013-09-03
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire