Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svampögon.


Hösten tar över mer och mer

färgar naturen i gult och rött

färger som lyser så alla ser

att hösten har kommit

och den ler

frostnupna blad bildar så sprött

mönster i bladens kant

gör något märkligt med skogens tant

plötsligt hon svampögon får


© Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-03 10:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hihi...ja, det får man...fint skrivet...
2013-09-03

    ej medlem längre
En sån underbar hösttext!
2013-09-03

  Lynx63 VIP
*LER*
Ser i mitt inre, hur en massa söta damer.
Söker med ögonen efter svampar i skogen.
Bland röda och gula blad, svingas en svampkorg.
En av dom är den goa SKOGSFEN :) Med svampögon.....
2013-09-03

  Ljusletaren
Hösten är magisk och dessa ord säger bara allt "gör något märkligt med skogens tant" /kram
2013-09-03

    ej medlem längre
Visst är det magiskt
när det händer!?

:)
2013-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.