Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen


Öppning





genom springan

osäkert och fumligt

droppar

försommarljuset

en förmiddag

när stenen sluter sig

inom oss

går längtan

bort

till sommarvarma

strandängar

långt från krav

förväntningar

grusade förhoppningar

står allt klart

en öppning

så att vi har något att utgå ifrån

vi kan börja om

på nytt







Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-03 13:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stengrunden.
Grundläggande.

"Solid rock".
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP